2015-02-16

Lėlių namas




Kad vyrui teks sumeistrauti lėlių namą, buvo sutarta dar tada, kai sužinojome, jog laukiamės mergaitės. Sutarta ir pamiršta...  Bet štai prieš šias Kalėdas mūsų mažoji (beveik penkiametė) grįžusi iš darželio nei kiek neabejodama pareiškė, kad po eglute ji rasianti būtent namelį lėlėms (supakuotą į dėžę, kuri vietos daug neužima ir į senelio maišą, savaime suprantama, kuo puikiausiai tilps). Kadangi parduotuvių asortimentas nenudžiugino, o ir norėjosi kažko savo bei jaukaus, pamažu puoselėjamo kartu su vaikučiais, nutarėme namo statybas pradėti visi kartu dar iki švenčių. Įkvėpimu tapo šis optimistiškas aprašymas, o pradine medžiaga - maždaug tokia lentyna:

http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.baldaiinternetu.lt/files/56836_lentyna-luni.jpg&imgrefurl=http://www.baldaiinternetu.lt/?803,lentyna-luni&h=913&w=900&tbnid=-rRfOjNVl44AVM:&zoom=1&docid=u4WYlzeGIIo1HM&ei=ga_hVNG5IMKwUcfkg8AN&tbm=isch&client=ubuntu&ved=0CC4QMygmMCY42AQ

Namo nugarėlei panaudojome didelį kartono lakštą (iš spintos detalių pakuotės), kurį vyras "prišaudė" metalinėmis kabėmis po to, kai ant jos jau buvo užklijuoti "tapetai".

Kambarių sienas išklijavau Sunukuose pirkta lipnia plėvele: gėlėta ir marginta žaliais bei raudonais ornamentais:


Luboms matinės baltos plėvelės pirkau Ermitaže iš likučių.


Na o čia Kalėdų senelio dovanos - pirmoji namo gyventoja ir keli baldeliai (tokių esu pastebėjusi :) PC "Prisma" po 5 lt):










1 komentaras:

Eglė rašė...

Puikiai padirbėjot! Nusiunčiau parodyt vyrui, reiks ir jam apteity kažką panašaus sumeistraut. Beje, naudinga info dėl kambarių apdailos. Pasisekė dukrai :)